§ 18 samarbejdsmøde på Zoom - torsdag den 6. maj kl. 19

Nu ved vi med sikkerhed, at vi afholder § 18 samarbejdsmøde torsdag den 6. maj kl. 19.00 - 21.00. Her vil I have mulighed for at finde ud af, hvem I ønsker at samarbejde med om jeres aktiviteter både i år og næste år. Mødet finder sted på Zoom, så I behøver ikke gøre andet end at tænde jeres computer, iPad eller hvad I nu har, for at være med.

Hvad kunne I tænke jer at samarbejde om i år?
Mange af jer har allerede søgt og fået penge fra § 18 midlerne til at afholde aktiviteter i år. De aktiviteter kan I sagtens afholde i samarbejde med andre foreninger. Til mødet vil alle deltagerne blive inviteret til at fortælle om hvilke aktiviteter, de har planlagt at afholde i år. Herefter kan vi snakke sammen og finde ud af, om nogle af jer kunne have lyst til at arbejde sammen med andre om aktiviteterne. Det kan fx være, at jeres planlagte bustur kun er halvt booket, eller måske kommer der ikke helt så mange til jeres foredrag, som I egentlig kunne ønske jer.

Hvad kunne I tænke jer at samarbejde om næste år?
Når man søger § 18 midler, kan man søge til aktiviteter i samarbejde med andre. Der vil derfor også blive mulighed for at drysse tanker og ønsker ud i plenum, så I kan begynde at stable fælles aktiviteter på benene i god tid inden fristen for at søge §18 midler. Fristen for at søge § 18 midler er 1. oktober, så det er en god idé at få tankerne på gled allerede nu.

Læs mere om § 18 på Esbjerg Kommunes hjemmeside

Tilmeld jer her