”SnakSammen” på Boblberg

Snak sammen

Af PR- og foreningskonsulent Janus Valsted

For at modvirke ensomhed har Røde Kors i samarbejde med Boblberg lavet en funktion på Boblbergs hjemmeside, som hedder SnakSammen. Her kan alle og enhver møde en frivillig samtalepartner fra Røde Kors til en snak om alt mellem himmel og jord.

Om SnakSammen skriver de:

Hvad snakker man om?

SnakSammen er en snak mellem to mennesker. En frivillig samtaleven fra Røde Kors og dig. I kan snakke om alt: om fælles interesser, om dagens begivenheder og dagens nyheder. Eller lidt om familie, hverdagen eller oplevelser. De frivillige samtalevenner er bare helt almindelige mennesker, og hverken rådgivere eller eksperter.

I kan se hinanden mens I snakker

I sidder hver især hjemme hos jer selv, men I kan se hinanden på video, mens I snakker sammen. Helt uden at du skal installere besværlige programmer. Du skal dog have en nyere mobiltelefon, tablet eller computer med kamera for at bruge SnakSammen.

Se snak sammen her:

https://boblberg.dk/snaksammen

Hvad er Boblberg?

Boblberg er en online-tjeneste, hvor man kan oprette en profil, også kaldet en ”bobl” og søge selskab til snart sagt alt. Hundeluftning, kaffedrikning, bowling, jeg-er-ny-i-byen-vil-du-være-min-ven? Kun fantasien sætter grænser. Man kan også have en profil som frivillig forening, og søge frivillige hertil, hvilket flere af Vindrosens medlemmer allerede har. Vindrosen har også en profil.

Besøg Boblberg her:

https://boblberg.dk/