Nyt punkt på programmet til repræsentationsmøde

Hvert år mødes Frivillighuset Vindrosens bestyrelsesmedlemmer og medlemsforeninger med politikerne i Esbjerg Kommune, for at drøfte hvordan forholdene for frivillige sociale foreninger kan forbedres.

I år er det Frivillighuset Vindrosens tur til at sætte dagsordenen til mødet den 9. juni. I den forbindelse har bestyrelsen besluttet, at der skal sættes fokus på ”samspillet mellem kommunen og de frivillige”, som er et af de fire indsatsområder i Esbjerg kommunes ”Strategi for den frivillige sociale indsats 2019-2022”.

Hvad skal vi spørge politikerne om?
Hvilke svar skal vi afkræve de ansvarlige politikere på området, så de bedst muligt holdes til fadet i forhold til samspillet mellem kommunen og de frivillige. Hvordan ER forholdet mellem kommunen og de frivillige – altså jer?

Det vil bestyrelsen meget gerne blive klogere på, så derfor er det blevet besluttet at tilføje punktet ”Workshop om input til dialogmøde med politikere” på programmet til repræsentantskabsmødet den 19. marts.

På workshoppen kommer I til at diskutere med hinanden om jeres aktuelle udfordringer som forening og derefter formulere spørgsmål som er relevante at tage med til de udvalg, der kommer til mødet: Borger & Arbejdsmarked, Børn & Familie, Sundhed & Omsorg og Kultur & Fritid.

Spørgsmålene vil blive afleveret til forvaltningen i god tid, så politikerne kan blive ordentligt klædt på til at svare på dem.

Tilmelding til rep. møde her: https://frivillighusetvindrosen.nemtilmeld.dk/27/

Har man ikke mulighed for at deltage til mødet, er man velkommen til at skrive sine forslag på:
Vidensforum: www.facebook.com/groups/2518729871687621/
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om dialogmøderne her:
https://vindrosen-huset.dk/nyheder/nyhedsoversigt/361-dialogmoder-med-esbjerg-kommune-far-ny-form