Skip to main content

Ensom? Ring til Vindrosen

Ensomhed kan ramme os alle

Hvis du føler dig ensom, er du ikke alene. Vi mennesker er sociale væsener og vi trives bedst, når vi er sammen med andre, men alligevel rammer ensomheden bredt over alle aldersgrupper: Unge, midaldrende og ældre kan i perioder opleve følelsen af ensomhed.

Ensomhed kan også ramme selvom man ikke er alene og selvom man er omgivet af mange mennesker. Ensomhed kan nemlig sætte sig, hvis man ikke har nogen at dele sine inderste tanker og følelser med, nogen som man er fortrolig med.

Hvordan vi reagerer er forskelligt fra person til person. Nogle har mærket ændringer i humøret og vi kan opleve symptomer som bekymring, angst, stress og depression.

Oplever du, at ensomheden eller hverdagen er svær at håndtere, så er der hjælp at hente hos os i Frivillighuset Vindrosen.

Kontakt gerne vores Fællesskabsvejleder, Maja Theresia Jensen, som står klar til at hjælpe dig videre ud i et tilbud eller et fællesskab, der passer til netop dig.

Maja træffes direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Du kan også skrive en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller ringe til Vindrosen på telefon 7545 7085

Billede1